O NAMA

Stilby d.o.o. je preduzeće koje se bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom dekorativnih elemenata od polistirena koji se koriste u građevinarstvu i arhitekturi.

Preduzeće je osnovano 2002. godine u Bačkom Petrovcu. Na samom početku, osnovna delatnost preduzeća bila je uvoz i distribucija dekorativnih elemenata od polistirena. Širenjem tržišta stekli su se uslovi za proširenje asortimana i uspostavljanja sopstvene proizvodnje.

Danas preduzeće uspešno posluje sa preko 300 komitenata u zemlji i inostranstvu, kojima pruža kompletnu uslugu proizvodnje i distribucije svojih proizvoda. Stilby zapošljava više od 90 stručno osposobljenih radnika koji prate razvoj tehnologija i na taj način obezbeđuju precizan i kvalitetan proizvod.

Stilby d.o.o. ispunjava ISO standard 9001:2015 za proizvodnju, uvoz, distribuciju i prodaju unutrašnjih i fasadnih dekorativnih elemenata od polistirena.

Pored osnovnog proizvodnog programa, nudimo i širok spektar specijalnih, jedinstvenih i originalnih kreacija po meri i željama kupca.
PROIZVODNI PROGRAM

Naš proizvodni program se sastoji od:


1. Dekorativnih elemenata za eksterijer

2. Dekorativnih elemenata za enterijer

3. Specijalnih elemenataPri izradi naših dekorativnih elemenata za eksterijer, odnosno naših fasadnih elemenata, koristimo jedinstvenu profesional tehnologiju. Gde koristimo zaštitni sloj od kompozitnog maltera u debljini od 2, 5 mm do 3 mm. Debljina kompozitnog maltera daje fasadnim elementima otpornost na mehanička oštećenja i atmosferske uticaje. Fasadni elementi su otporni na upijanje vode i njene neželjene uticaje.Prikaz fasadne lajsne za zaštitnim slojevima

Kako bi smo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Saznajte više u našoj politici privatnosti.