UKRASNE LAJSNE

  Ukrasne lajsne, izrađene od ekstrudiranog polistirena, postavljaju se ispod plafona u enterijerima. Lako se montiraju i ne zahtevaju korišćenje šrafova i eksera. Predstavljaju najjeftiniji način za dekoraciju visokog kvaliteta.

 • SKRIVAČI RASVETE

  Skrivači rasvete su lajsne koje dolaze sa dodatnim kanalom koji služi za postavljanje LED osvetljenja. Postavljaju se ispod plafona ili na zidnu površinu po želji. Predstavljaju ekonomično i idealno rešenje za postavku ambijentalnog osvetljenja koje prostoriji daje toplinu.

 • ZIDNE LAJSNE

  Zidne lajsne se postavljaju na unutrašnje zidne površine objekta. Imaju dekorativnu funkciju, pored čega služe i za vizuelno smanjivanje visine prostorija koje to zahtevaju.

 • PODNE LAJSNE

  Podne lajsne se postavljaju u donjem delu unutrašnjih prostorija, do poda. Služe kao završni dodir nakon postavljanja podne obloge i dodatno ulepšavaju enterijer prostorije. Pored dekorativne namene, štite zidove od udaraca i ostalih mehaničkih oštećenja. Takođe, prikrivaju eventualne neravnine na zidovima ili podovima, pri čemu sakrivaju i spojeve između zidova i podnih obloga.

 • IVIČNE LAJSNE

  Ivične lajsne postavljaju se na ivice unutrašnjih zidova stambenih objekata. Pored dekorativne funkcije, štite ivice zidova od mehaničkih oštećenja.

 • GRAVIRANE LAJSNE

  Gravirane lajsne obogaćene su dekorativnim ornamentima na površini, koji enterijeru daju dodatnu estetsku vrednost. Najčešće se postavljaju ispod plafona. Modernih ili klasičnih dekorativnih ornamenata čine enterijer jedinstvenim, atraktivnim i luksuznim.

 • DEKORATIVNI UGAO

  Dekorativni uglovi se koriste kao dekoracija plafona i zidova. Postavljaju se u ćoškove spojeva lajsni, koje su međusobno postavljene pod uglom od 90°.