DEKO DASKE

  Deko daske, izrađene od poliuretana predstavljaju idealan dekorativni element za rustične enterijere. Koriste se za dekoraciju zidova.

 • STARE GREDE

  Stare grede pružaju prostoru osećaj topline i rustičnosti. Za razliku od pravog drveta, grede napravljene od poliuretana su neuporedivo lakše, pri čemu su otporne i na vlagu i insekte.

 • KONZOLE I DEKORATIVNA TRAKA

  Konzole se postavljaju ispod starih greda i predstavljaju imitaciju nosioca greda i čini njihov izgled potpunim. Izrađene su od poliuretana. Dekorativna traka se koristi za prikrivanje spojeva između greda.

 • UNUTRAŠNJI PILASTERI

  Pilasteri se koriste za dekoraciju zidova enterijera. Pljosnatog profila, zauzimaju jako malo prostora, čine enterijer elegantnim, potpunim i daju mu notu klasike i elegancije. Takođe se koriste za vizuelnu podelu prostorija u kojima preovladava koncept enterijera u kome su sve prostorije objedinjene.

 • UNUTRAŠNJI STUBOVI

  Unutrašnji stubovi, izrađeni od polistirena, koriste se za dekoraciju enterijera u svojoj osnovnoj funkciji-kao stubovi za dekoraciju ulaza ili stepeništa, ili u kombinaciji sa ostalim dekorativnim elementima za enterijer poput vaze i sl.

 • UNUTRAŠNJI UKRASI

  Ukrasi se postavljaju na zidne površine enterijera samostalno, kao dekorativni element ispod plafona, ili na zidne površine u funkciji police i sl. Ofarbane u skladu sa ostatkom enterijera u kom se nalaze, upotpunjuju prostor i daju mu notu elegancije i ekstravagancije.