Naše proizvode karakteriše visok kvalitet, niske cene i laka ugradnja (po sistemu uradi sam). Izaberite proizvod prema Vašim potrebama i oplemenite svoj životni prostor. Naši proizvodi su pogodni za nove objekte, kao i za rekonstrukciju i obnovu starih objekata. U mogućnosti smo da izradimo i specijalne i vanstandardne elemente prema Vašoj želji i potrebama. Ukoliko je neophodno, možemo doći na lokaciju radi merenja i da Vam na licu mesta predložimo adekvatno rešenje za Vaš objekat. Mnogobrojne kombinacije unutrašnjih i fasadnih elemenata upotpuniće vizuelni koncept Vašeg životnog prostora. Iz široke lepeze proizvoda izaberite i ulepšajte svoj dom dekorativnim elementima koji se najbolje uklapaju uz Vaš enterijer ili eksterijer.

 • UNUTRAŠNJI DEKORATIVNI ELEMENTI


  Unutrašnji dekorativni elementi od stiropora upotpuniće vizuelni koncept prostorije i pospešiti njenu harmoniju. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor raznih veličina, profila i oblika elemenata modernog i klasičnog dizajna koji Vam mogu pomoći da unapredite Vaš enterijer.
  Detaljnije..

 • FASADNI DEKORATIVNI ELEMENTI


  Fasadni elementi odlikuju se visokim kvalitetom i čvrstinom. Posebno su otporni na mehanička oštećenja i atmosferske uticaje. Izrađuju se od specijalno oslojenog tvrdog ekspandiranog polistirena. Elementi se mogu farbati svim standardnim fasadnim bojama. Širok asortiman fasadnih elemenata omogućava da Vašu fasadu oplemenite detaljima i učinite je jedinstvenom.
  Detaljnije..


 • EKSKLUZIV  Ekskluziv asortiman proizvoda podrazumeva dekorativne kamine i žardinjere koji se izrađuju kao standardni i vanstandardni elementi po Vašoj želji i potrebama. Takođe, u mogućnosti smo da izradimo razne vrste natpisa i slova za Vaše poslovne i privatne stambene objekte.
  Detaljnije..

 • LEPKOVI
  I IZOLACIONE
  FOLIJE


  U cilju toplotne izolacije stambenog objekta, kao i olakšanog rada prilikom montaže dekorativnih elemenata, u ponudi su lepkovi kako za unutrašnje tako i za fasadne dekorativne elemente, šablon za sečenje lajsni, kao i izolacione folije od polistirena i aluminijumske folije.
  Detaljnije..


 • NOVI PROIZVODI  Naš asortiman proizvoda redovno obogaćujemo novim proizvodima, kako za dekoraciju enterijera, tako i za dekoraciju eksterijera. Ovde možete pogledati nove proizvode u našoj ponudi.
  Detaljnije..