• O NAMA

  Stilby d.o.o. je preduzeće koje se bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom dekorativnih elemenata od stiropora. Osnovano je 2002. godine u Bačkom Petrovcu. Na samom početku, osnovna delatnost preduzeća bila je uvoz i distribucija dekorativnih elemenata od stiropora. Širenjem tržišta stekli su se uslovi za proširenje asortimana i uspostavljanje sopstvene proizvodnje. Danas preduzeće uspešno posluje sa preko 300 komitenata u zemlji i inostranstvu, kojima pruža kompletnu uslugu proizvodnje i distribucije svojih proizvoda. Stilby d.o.o. danas zapošljava više od 60 stručno osposobljenih radnika koji prate razvoj tehnologija i na taj način obezbeđuju precizan i kvalietan proizvod.


 • ASORTIMAN PROIZVODA

  Pored osnovnog proizvodnog programa, Stilby d.o.o. nudi i širok spektar specijalnih elemenata od stiropora. Posedujemo kapacitet i tehnologiju koja omogućava izradu svih elemenata po želji kupaca, veliki broj ukrasa i stubova, kao i razne vrste natpisa i slova. U mogućnosti smo da izradimo specijalne i vanstandardne elemente prema željama klijenata. Naši proizvodi upotpuniće i oplemeniće svaki enterijer ili eksterijer.
  Naš asortiman čine proizvodi:
  * Plafonske obloge
  * 3D wall - zidne obloge
  * Rozete
  * Rustične grede i daske
  * Ukrasne lajsne-ugaone, zidne, podne, gravirane,
  skrivači rasvete
  * Imitacija kamena - Styro Stone
  * Fasadne lajsne
  * Fasadni stubovi, stope i kapiteli
  * Fasadne kocke i ukrasi
  * Žardinjere
  * 3D slova
  * Kamini-Uradi sam.


 • ZAŠTO MI I ŠTA NAS IZDVAJA

  U našoj ponudi nalazi se širok asortiman unutrašnjih i fasadnih elemenata. Ono što nas izdvaja na tržištu je visok kvalitet i čvrstina proizvoda, niske cene i jednostavna ugradnja (po sistemu uradi sam). Ispunjavamo ISO standard 9001:2015 za proizvodnju, uvoz, distribuciju i prodaju unutrašnjih i fasadnih dekorativnih elemenata od polistirena. Naše osoblje Vam je u svakom trenutku dostupno za savet ili predlog, kako bi u potpunosti ispunili Vaše želje i očekivanja. Oplemenite vaš životni prostor proizvodima iz našeg asortimana.

  Izbor je na vama..

  ISO standard 9001:2015