Naše proizvode karakteriše visok kvalitet, niske cene i laka ugradnja (po sistemu uradi sam). Izaberite proizvod prema Vašim potrebama i oplemenite svoj životni prostor. Naši proizvodi su pogodni za nove objekte, kao i za rekonstrukciju i obnovu starih objekata. U mogućnosti smo da izradimo i specijalne i vanstandardne elemente prema Vašoj želji i potrebama. Ukoliko je neophodno, možemo doći na lokaciju radi merenja i da Vam na licu mesta predložimo adekvatno rešenje za Vaš objekat. Mnogobrojne kombinacije unutrašnjih i fasadnih elemenata upotpuniće vizuelni koncept Vašeg životnog prostora. Iz široke lepeze proizvoda izaberite i ulepšajte svoj dom dekorativnim elementima koji se najbolje uklapaju uz Vaš enterijer ili eksterijer.

NOVI PROIZVODI U NAŠOJ PONUDI


PURE UKRASNE LAJSNE

Pure linija luksuznih ukrasnih lajsni predstavlja nov koncept u dizajniranju ukrasnih lajsni, omogućujući da ćoškovi i ivice zidova u enterijeru budu oblikovani u modernom stilu, čistih i jednostavnih linija.
Plafon i zid su međusobno spojeni posredstvom prelaza bez vidljivih ivica, pružajući enterijeru moderan,elegantan i savremen izgled.
Detaljnije..


STYRO STONE

Styro Stone kolekcija zidnih obloga predstavlja vernu repliku teksture kamena.Pored jednostavnog i brzog načina postavke, odlikuju se malom težinom.
Zidna obloga SAND, oslojena akrilnim zaštitnim premazom, otporna je na atmosferske i mehaničke uticaje, što je čini idealnim i ekonomičnim rešenjem za dekoraciju spoljašnjih zidova stambenih objekata.
Detaljnije..


LUX UKRASNE LAJSNE

Ukrasne lajsne NLA i PL 180 idealno su rešenje za dekoraciju kako modernih prostora projektovanih u minimalističkom stilu, tako i onih klasičnijih. Upotpunjuju enterijer i čine ga atraktivnim i elegantnim.
Detaljnije..SKRIVAČI RASVETE SK12, SK13 i SK14

Nova kolekcija skrivača pruža nove mogućnosti postavljanja i usmeravanja ambijentalnog osvetljenja u enterijerima.
Profil skrivača SK 12 daje enterijeru notu elegancije i prefinjenosti, dok profili SK 13 i SK 14, uglastih i oštrih linija čine enterijer atraktivnim i modernim. Mogu se postavljati pojedinačno ili u kombinaciji, čime pružaju potpunu kontrolu nad usmeravanjem svetlosnih zraka i dozvoljavaju igru svetlosti u enterijeru.
Detaljnije..

GRAVIRANA LAJSNA E36

Gravirana lajsna obogaćena drevnim grčkim ornamentom pruža enterijeru luksuznu notu. Predstavlja idealnu dekoraciju kako klasičnih tako i modernih enterijera.
Izrađena je od ekspandiranog polistirena u dužini 2 m.
Detaljnije..ZIDNE LAJSNE SA AKRILNIM ZAŠTITNIM PREMAZOM

Unutrašnje zidne lajsne sa akrilnim zaštitnim premazom izdvajaju se od ostalih zidnih lajsni u asortimanu time, što su obogaćene akrilnim premazom koji ih čini otpornim na mehanička oštećenja, što ih čini idealnim rešenjem za dekoraciju zidova sa velikom frekvencijom prolaza.
Izrađuju se u dužini 2 m, dok se lajsna ZA 95 izrađuje i u dužini 2,5 m.
Detaljnije..


FASADNI UKRASI UK44 i LIST MAŠNA

Fasadni ukrasi UK 44 i List Mašna namenjeni su za dekoraciju spoljašnjih zidova stambenih i poslovnih objekata. Objektu daju elegantnu i klasičnu notu, a akrilni premaz čini ih otpornim na atmosferske uticaje i mehanička oštećenja.
Detaljnije..