Naše proizvode karakteriše visok kvalitet, niske cene i laka ugradnja (po sistemu uradi sam). Izaberite proizvod prema Vašim potrebama i oplemenite svoj životni prostor. Naši proizvodi su pogodni za nove objekte, kao i za rekonstrukciju i obnovu starih objekata. U mogućnosti smo da izradimo i specijalne i vanstandardne elemente prema Vašoj želji i potrebama. Ukoliko je neophodno, možemo doći na lokaciju radi merenja i da Vam na licu mesta predložimo adekvatno rešenje za Vaš objekat. Mnogobrojne kombinacije unutrašnjih i fasadnih elemenata upotpuniće vizuelni koncept Vašeg životnog prostora. Iz široke lepeze proizvoda izaberite i ulepšajte svoj dom dekorativnim elementima koji se najbolje uklapaju uz Vaš enterijer ili eksterijer.

NOVI PROIZVODI U NAŠOJ PONUDI


UKRASNE LAJSNE PLA 80 i PLA 120

Ukrasne lajsne PLA 80 i PLA 120 idealo su rešenje za dekoraciju kako modernih, tako i klasičnih prostora.
Upotpunjuju enterijer i čine ga atraktivnim i elegantnim.
Detaljnije..
PODNA LAJSNA FL 13

Podna lajsna FL 13 atraktivnog izgleda, idealna je za dekoraciju prostora visoke frekvencije prohodnosti, jer štiti zidove od udaraca i ostalih mehaničkih oštećenja.
Dimenzije podne lajsne iznose 137x35 mm.
Detaljnije..
PROZORSKE KLUPICE

Prozorske klupice, pored svog estetskog doprinosa lepšem izgledu prozora, imaju i funkcionalnu osobinu - sprečavaju podlivanje vode pod stolariju, kao i slivanje iste po fasadnom zidu.
Prozorske klupice izrađuju se u širinama 65 mm, 300 mm, 400 mm i 500 mm. Visina klupica iznosi 75 mm.
Detaljnije..


NUT PROFIL

Nut profil predstavlja fasadni element koji je namenjen za podelu površine fasade na manje celine.
Poboljšava estetski izgled objekta stvaranjem žljebova (tzv. kanelura). Korišćenjem nut profila postižu se jasno definisane kanelure, savršeno ravnih ivica.
Dimenzije nut profila iznose 100x30 mm. Dimenzije žljeba su 30x20 mm.
Učinite Vaš dom jedinstvenim i atraktivnim!
Detaljnije..

FASADNE KOCKE KS 117 i KS 118

Fasadne kocke KS 117 i KS 118 postavljaju se na ivice stambenih objekata, a po potrebi kao dekorativni elementi na drugim delovima zidova.
Pored toga, što objekat čine atraktivnim, štite ga od mehaničkih oštećenja.
Dimenzije modela KS 117 iznose 250x250x30 mm, dok su dimenzije modela KS 118 380x250x30 mm.
Detaljnije..